Om oss

Kvartersladdning är Raseborgs Energis och N3M Powers gemensamt utvecklade produkt/tjänst som är riktad till husbolag och företag för att de smidigare skall kunna arrangera laddningen av elbilar. Företagen har över sex år erfarenhet av att installera och använda laddningsstationer i Finland.

Raseborgs energi

Raseborgs Energi är det lokala energibolaget i västra Nyland och har betjänat sina kunder över 110 år. Till bolagets tjänster hör produktion och distribution av el och fjärrvärme, samt försäljning av el. Till verksamheten hör också leverans och installation av solpanelspaket, laddningspunkter för elbilar samt smart belysning med LED.

N3M power

N3M Power är en modern och flexibel elnäts ,datanäts och belysningsentreprenör. Företaget grundades 2006 och har i dagsläge ca. 57 anställda på heltid. Företaget har verksamhetspunkter i Karis, Lojo och Borgå. Våra huvudprodukter är stormsäkra elnät, ICT nät, gatu- och områdesbelysning och elplanering, samt laddstationer för elbilar. Vi betjänar våra kunder runtom hela södra Finland.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.